За нас

Kredit.bg e проект на  "Профит Медия Груп"ООД, която е част от медийната група Sportal Media Group. Разработихме този проект с идеята да предоставим възможност на потребителите, интересуващи се от кредитни продукти, по бърз лесен и  достъпен начин да намерят най-изгодното за тях кредитно решение.

Kredit.bg  e онлайн платформа, която дава възможност на посетителите на сайта да получат информация и да сравнят условията по потребителски, ипотечни и бързи кредити, предлагани от банкови и небанкови финансови институции, партньори на компанията.

Kredit.bg предоставя възможност на потребителите на сайта да кандидатстват онлайн за избрания от тях кредит, директно към финансовата институция, предлагаща кредитния продукт.

Kredit.bg предоставя на потребителите възможност да получат съвет от експертите на водещия кредитен консултант Кредит Център. Услугите на Кредит Център са безплатни и могат да бъдат полезни на всички, които се колебаят дали да прибегнат до теглене на кредит и какъв продукт би бил най-подходящ за тях.

Kredit.bg предоставя актуална информация за българския кредитен пазар, експертни анализи и коментари, както и образователни материали за най-важните неща, които потребителите трябва да знаят при избор на кредитен продукт.